RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Правильний вибір: Ломаченко та Усик прокоментували рішення Володимира Кличка

Українські чемпіони світу з боксу Олександр Усик і Василь Ломаченко прокоментували рішення Володимира Кличка завершити спортивну кар'єру.

"Якщо він вирішив це зробити, значить, це правильний вибір. Він втомився вже, напевно, від тренувань і від боксу. Це правильне рішення - потрібно йти, коли тобі вже не цікаво це робити. Думаю, що він в якійсь іншій сфері себе знайде, дуже добре зарекомендує, і у нього буде успішна наступна кар'єра, яку він запланував. Можу тільки побажати йому успіхів у його новій справі", - сказав Усик в інтерв'ю телеканалу "112".

"До мене після бою Кличка і Джошуа підходили люди і говорили, що їм шкода, що Володимир програв. Але так буває - люди виграють, люди програють. Це закономірність. Потрібно радіти тому, що коли він перемагав, ми цьому раділи... Коли програв... Ну, нічого страшного. Спасибі йому за те, що він робив. Володимир - молодець. Мені здається, він зробив правильний вибір і зараз почне якісь інші дії", - також сказав Усик.

"У Володимира була велика кар'єра. Але він уже старий за мірками боксу, для цього виду спорту він старий. Звичайно, йому потрібно було завершувати свою кар'єру, адже зараз в суперважкому дивізіоні багато молодих чемпіонів, голодних бійців. Це розумне рішення", - зазначив Ломаченко в інтерв'ю Fight Hub.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що менеджер розповів про причини відходу Кличка з боксу.