RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Путін, дай нам спокійно жити: український воротар відверто висловився про війну на Донбасі

Голкіпер ФК "Маріуполь" Рустам Худжамов висловив свою думку про "ДНР", військову агресію з боку Росії, а також розповів, що хотів би побажати президенту РФ Володимиру Путіну.

"Що побажав би Путіну? Бажати будь-якій людині смерті - не по-християнськи. Сказав би просто: "Від***сь від нас і дай жити спокійно", - сказав Худжамов в інтерв'ю Tribuna.com.

"Чи потрібно переконувати людей, які за "ДНР"? Людей, які живуть в Україні, і думають, що "ДНР" - це круто, потрібно відправляти в "ДНР". Щоб вони на власному досвіді переконалися, як це круто. Людей, які вже знаходяться в "ДНР", і їм здається, що це круто, ти не переконаєш. А тих, хто вважає, що "ДНР" - не круто, і залишається там, потрібно виручати. Не можна гребти всіх під одну гребінку. Там багато людей, які лояльні до України і хочуть повернутися. Але розумію, що і багато людей з діаметрально протилежною думкою. Що з ними робити - не знаю", - також відзначив футболіст.

Воротар вважає, що українці повинні розбиратися в ситуації, яка відбувається на сході країни: "Для мене не розуміти, що відбувалося в Донецьку і Криму, ненормально. Часто спілкуюся і бачуся з колишніми сусідами по Донецьку. Зрозуміло, що багато неоднозначної інформації, але я ж можу відрізнити, де вигадка, казка, а де правда".

Також Худжамов висловився про футболістів, які їздять грати в Росію: "У кожної людини свої мотиви. Моє бачення - у нас війна з Росією. Неприйнятно їхати туди і заробляти гроші. Чи буду я спілкуватися з такими гравцями? А чому ні? Якщо людина не сидить в автобусі і не розповідає, що Путін його кумир, то все нормально".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що легенда українського футболу відмовився від роботи в Росії.