RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Динамо" виграє: в київському клубі впевнені в перемозі над "Марітіму"

Менеджер "Динамо" по країнам Балканського регіону, Східної та Центральної Європи, колишній гравець київського клубу Огнен Вукоєвич дав свій прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи проти "Марітіму".

"Для "Динамо" інший результат, окрім як перемога, розглядатися не повинен, адже тільки такий результат дозволить стати учасником групового турніру. Португальська команда нижче класом, група основних гравців покинула команду після закінчення попередньої першості Португалії.

Було шкода, що "Динамо" втратило шанс привезти додому перемогу в гостьовому матчі, хоча і моменти і перевага в грі були помітні, але футбол іноді приносить і такі казуси. Думаю, що в Києві гра буде нелегкою, очікую багато єдиноборств за м'яч по всьому полю. Переконаний, що кияни покажуть гру гідну європейського турніру, доб'ються перемоги і порадують уболівальників потраплянням в груповий раунд турніру", - сказав Вукоєвич в інтерв'ю Footboom.com.

"Користуючись нагодою, хочу привітати жителів України з Днем Незалежності! Дуже хочу, щоб гра і результат "Динамо" внесли свою лепту в це свято", - також зазначив хорват.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Марітіму" 24 серпня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матч "Динамо" - "Марітіму".