RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Юного регбіста дискваліфікували на десять років за шокуючий вчинок: опубліковано відео

Гравець австралійської регбійної команди "Мейтланд" Марк Міфуа отримав десять років дискваліфікації за те, що під час матчу вдарив арбітра по обличчю.

Інцидент стався в ході фінального матчу молодіжної австралійської ліги Hunter Rugby Union між командами "Мейтланд" і "Ньюкасл".

18-річний Міфуа отримав червону картку від судді Нікласа Гаала, після чого не стримався і потужним ударом практично збив з ніг арбітра, який зовсім не очікував зустріти подібну агресію з боку гравця.

"Я ніколи не бачив нічого подібного в лізі. Ми вважаємо неприйнятною таку поведінку, тому застосували настільки суворі санкції. Тепер інші гравці точно будуть вести себе стриманіше", - сказав генеральний менеджер Hunter Rugby Union Енді Ферфулл.

Як повідомляє Eurosport з посиланням на news.com.au, Міфуа не тільки отримав десять років дискваліфікації, але і пізніше був заарештований поліцією, яка пред'явила спортсмену звинувачення в нападі на людину.

Також відомо, що Міфуа повністю визнав свою провину і ще може оскаржити рішення щодо настільки тривалої дискваліфікації.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що агресивне кошеня перервало бейсбольний матч у США.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Спорт