RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Це ж Україна: Гвардіола гучно висловився про "Шахтар"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола відверто висловився про "Шахтар" перед матчем другого туру групового етапу Ліги чемпіонів, який відбудеться сьогодні, 26 вересня. Іспанський фахівець закликав публіку не недооцінювати "гірників".

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

"Я вже в восьмий раз буду протистояти "Шахтарю" як тренер. І всякий раз перед грою з цією командою у мене виникає дежавю. Коли я був у "Барселоні", весь час було одне й те саме - "Шахтар"? Україна? Кому яке діло? Хто там грає? Ніхто їх не знає". Але я можу вас запевнити, що це одна з найкращих команд за якістю гри в футбол. Мені завжди було складно протистояти "Шахтарю". І з "Барселоною", і з "Баварією" ми домагалися хороших результатів, але це було дуже непросто", - наводить слова Гвардіоли Daily Mail.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАХТАР: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"Вони обіграли "Наполі" - команду, яка зараз входить до трійки-п'ятірки найкращих за якістю футболу. "Наполі" лідирує в чемпіонаті Італії, а "Шахтар" обіграв їх. Наша група дуже непроста. Хоча люди і кажуть: "Наполі"? Це ж не "Мілан" або "Ювентус". "Шахтар"? Це ж Україна. Група складна", - також сказав головний тренер "Ман Сіті".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "Шахтарі" назвали умови для успішної гри проти "Манчестер Сіті".