RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Дивовижна команда: Гвардіола похвалив "Шахтар" після матчу Ліги чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола прокоментував перемогу над "Шахтарем" у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів (2:0). Іспанський фахівець похвалив суперника.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

"Ми обіграли дивовижну команду. Виступили екстраординарно, особливо в другому таймі. А до перерви зіткнулися з високим пресингом і не могли подолати відмінну побудову донеччан у центрі, де діють Степаненко і Фред. Вони використовують короткі паси і провокують наших півзахисників висунутися вперед, щоб потім знайти і використовувати простір за їх спинами.

З огляду на роботу крайніх захисників "Шахтаря", зокрема лівого, а також Марлоса, Тайсона і Бернарда, це відмінний механізм - машина. "Гірники" досить швидкі і організовані в обороні. Так що ми зустрілися з суперником, який змусив нас зробити дуже і дуже багато для того, щоб його обіграти. Це важлива перемога для нас", - наводить слова Гвардіоли офіційний сайт "Шахтаря".

"Донеччани - міцний, реально важкий суперник. З "Шахтарем" завжди так. Останні 18 років він постійно в Лізі чемпіонів, іноді виходить до 1/8 і 1/4 фіналу. Це топ-команда. З нею дуже складно, і саме тому я зараз настільки задоволений. Сказав футболістам, що вони можуть пишатися результатом, оскільки перемогли один з найкращих клубів, з якими зустрічалися. "Шахтар" - це не одні лонгболи і контратаки. "Гірники" використовують контратаки, але при цьому їх гра дуже вимоглива. Якщо не задіяти високий пресинг, як ми це робили, їх дуже важко перемогти", - також зазначив тренер "Ман Сіті".

"Апостроф" проводив онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Шахтар".