RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Після провального відбору на ЧС-2018 Шевченко зробив заяву про роботу зі збірною України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що хотів би продовжити роботу в національній команді, незважаючи на провал в кваліфікації на чемпіонат світу-2018.

"Я бачу прогрес в грі команди, я бачу те, що команда може грати краще, і це вселяє в мене впевненість. Я хочу залишитися працювати з національною командою. Я бачу прогрес, бачу бажання гравців, бачу колектив, який готовий вирішувати завдання, я вірю в українських футболістів і в те, що ми зможемо створити гарну команду. Далі рішення вже за федерацією футболу і за виконкомом, який збереться в недалекому майбутньому і прийме рішення - продовжувати контракт чи ні", - зазначив Шевченко в ході прес-конференції.

"Команда не вийшла на чемпіонат світу, і я беру повну відповідальність за це на себе. Але в цій групі, де боротьбу вели чотири команди, ми дійшли до фінішної прямої, боролися до кінця. Команда не досягнула результату, але у команди був шанс" , - також сказав Шевченко.

Нагадаємо, у своїй відбірковій групі на ЧС-2018 українська збірна посіла третє місце, пропустивши вперед збірні Хорватії та Ісландії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ стало відомо про те, що Шевченко буде працювати зі збірною України мінімум до товариського матчу в листопаді.