RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ніяких перегравань: "Маріуполь" відповів "Динамо" з приводу скандального матчу

"Маріуполь" відповів "Динамо" на прохання про перегравання матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги, який не відбувся в Маріуполі через неявку киян.

У "Маріуполі" заявили, що не згодні на перегравання. Про це повідомив віце-президент маріупольського клубу Андрій Санін.

"Ми дорожимо нашим ім'ям і нашою репутацією, тому ніяких перегравань не буде. Інакше буде відкритий ящик Пандори, і український футбол скотиться в стан первісного хаосу - що тоді заважатиме футбольним функціонерам перекроювати календар матчів під свої власні потреби і завдання? Українська Прем'єр-ліга і так на низхідному векторі розвитку. Навіщо ж ускладнювати ситуацію, створюючи сумний інцидент демонстративного ігнорування положень регламенту УПЛ?", - написав Санін на своїй сторінці в Facebook.

"Динамо" каже правильні слова про те, що результат повинен досягатися на футбольному полі. Ми з цим повністю згодні. Але про причини, що викликали цей скандал, ні слова не говориться. Якби "Динамо" в серпні приїхало до Маріуполя, то нічого б цього не було. А зараз, на жаль, ситуація вже перейшла в іншу площину. Рішення по регламенту повинен приймати КДК, а потім Апеляційний комітет. Не можна перебудовувати регламент під себе. Я б хотів, щоб Апеляційний комітет, як можна швидше, поставив би в цьому питанні жирну крапку, і воно було зняте з порядку денного", - також сказав Санін в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Також "Маріуполь" привів письмове звернення "Динамо" і свою відповідь.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше "Динамо" звернулося до всіх учасників Прем'єр-ліги з проханням про перегравання матчу.