RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У "Шахтарі" пояснили скандал з футболками на підтримку бійців АТО

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував скандал навколо акції "Мій тато - герой" - гравці "Олімпіка" і "Шахтаря", а також діти, які виходили на поле разом з футболістами, не наділи футболки на підтримку бійців АТО.

"Ми достеменно знаємо, хто організатор цього заходу. Достеменно знаємо, що сьогодні деякі люди хочуть відвести нас від головної теми останнього часу - теми Маріуполя. Ось і організовуються такі заходи, щоб зганьбити наше ім'я. Найсумніше в тому, що люди не зупиняються ні перед чим і готові прикриватися дітьми, аби досягти своєї мети", - сказав Палкін в коментарі телеканалу "Футбол 1".

"У четвер отримали лист від ФФУ - цього листа було надіслано ФК "Шахтар", "Десні", "Ворсклі", ФК "Львів" - про те, що на матчі Кубка України буде проводитися акція за участю дітей воїнів АТО. Ми відразу відповіли, що візьмемо участь в цій акції. Підтримали цей почин. Все нормально, в нормальних рамках. Зрозумілих. Ми оперувати готові тільки в офіційних заходах", - також зазначив Палкін.

Раніше "Апостроф" опублікував лист ФФУ, адресований чотирьом клубам УПЛ, з проханням сприяти в реалізації акції на підтримку воїнів АТО.