RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Зінченко відзначився важливим досягненням в Англії: опубліковано відео

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко вперше в кар'єрі вийшов у стартовому складі "Манчестер Сіті" в матчі англійської Прем'єр-ліги.

Через травму Фабіана Делфа Зінченко отримав можливість зіграти в матчі 24-го туру АПЛ проти "Ньюкасла" і провів на полі весь матч, граючи на позиції лівого захисника.

За матч Зінченко отримав від WhoScored оцінку 7,0, в той же час Sky Sport поставив українцеві "вісімку", стільки ж, скільки Лерою Сане і Кевіну Де Брюйне і менше, ніж Серхіо Агуеро (9,0).

По ходу зустрічі Зінченко віддав більше всіх передач (114, з яких 93,9 - точні) .Також варто відзначити, що гол "Ньюкасла" був забитий із зони українця, який дозволив супернику вийти один на один.

Головний тренер "Сіті" Пеп Гвардіола відзначив гру Зінченка: "Він провів видатний перший тайм. Зінченко - талановитий молодий гравець. Ми наполягали на тому, щоб він діяв агресивно в єдиноборствах. У важкі моменти він не здається і навіть тоді посміхається. Зараз Зінченко має шанс, оскільки Менді і Делфі відновлюються від травм".

Матч в підсумку завершився перемогою "Ман Сіті" з рахунком 3:1. Хет-трик у "городян" оформив Агуеро.

Відеоогляд матчу

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомий український форвард забив перший гол за новий закордонний клуб.