RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

В Україні похвалили Усика за позицію по Криму: опубліковано відео

Відомий український телекоментатор і експерт боксу Дмитро Лазуткін дав свій коментар щодо інциденту за участю українського чемпіона світу Олександра Усика, який на прес-конференції різко відповів на питання "Крим - це Україна?".

УСІК - БРІЄДІС: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Своєю думкою Лазуткін поділився в інтерв'ю "Апострофу".

"Мені дуже імпонує позиція Олександра Усика, тому що він впевнений у своїх словах. Навіть коли його тренер Сергій Ватаманюк хотів відповісти за нього, щоб захистити свого підопічного, Олександр сказав: "Ні, я сам" і на гострі питання відповідав також гостро. Це нормально, тому що він живе в реальності, яку бачить, і він так відчуває світ як мінімум.

Давайте не забувати, що для Олександра Усика одним із зразків є легендарний Мохаммед Алі. А ми пам'ятаємо громадянську позицію Алі, яка також могла йти врозріз з думками багатьох людей, які вважали себе патріотами США тоді. Олександр Усик відстоює своє право на релігійні погляди, віру, і кидати в нього каміння - це абсолютне божевілля.

І, нарешті, давайте пам'ятати, що він дійсно доводить, що успішний кримчанин зараз - це той, хто виступає під українським прапором, хто представляє Україну. Приклад Олександра Усика в боксі, приклад Джамали на Євробаченні - це дуже яскраво і перекреслює величезні потоки пропаганди з того боку. Це доводить, що хочеш бути успішним, ти з Криму, представляй Україну, не зраджуй своїй Батьківщині, будь з синьо-жовтим прапором - це може бути шляхом до перемог, успіхів і визнання", - сказав Лазуткін.

Більше читайте на "Апострофі": Усик довів, що успішний кримчанин - той, хто під прапором України - експерт боксу.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо, хто буде боксувати на розігріві бою Усик - Брієдіс.