RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Усик - Бріедіс: названі сильні сторони українця на бій з непереможним латвійцем

Непереможний український боксер Олександр Усик має певні переваги над своїм найближчим суперником Майрисом Бріедісом.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив відомий коментатор і експерт боксу Дмитро Лазуткін.

"Я думаю, що буде дуже цікавий бій, незважаючи на те, що трибуни будуть вести Бріедіса вперед і не дадуть йому здатися. В принципі, Майріс і не збирається здаватися, а планує завершити цей бій перемогою.

Але все ж є певні переваги в швидкості у Олександра Усіка, на які ми будемо розраховувати.

По силі удару можна зіставляти – Олександра називають ненаголошеним, але і про Бріедіса говорять те ж саме. Я думаю, що як в першому, так і в другому випадках, це не зовсім вірно, так як динаміка їх рухів і сила удару пов'язані між собою. Якщо Усик зупиниться і сильно проб'є, то мало хто з суперників встоїть. Натомість в Олександра динамічний стиль, він дуже рухливий під час бою, і це робить його метою, в яку дуже непросто потрапити. Хоча і Усик пропускає під час поєдинку, як і Бріедіс. Але Олександр добре тримає удар і, мені здається, вирішальним тут має стати те, що Олександр їде на бій з відмінним настроєм, він відчуває чудовий кураж.

Бачив Усика у Буковелі під час його підготовчих зборів, і думаю, що ця радість, з якою він іде до бою, радість того, що у нього є можливість об'єднати пояси, допоможуть йому відчути цей кураж і відповідно провести поєдинок.

Я переконаний, що цей бій не буде легким і як мінімум триватиме 9 раундів. У важкій вазі не так просто прогнозувати хід бою і сказати, що буде так і так, оскільки є багато факторів, які взагалі не залежать від того чи іншого боксера. Все складеться непросто, але, звичайно, не даремно Олександра називають фаворитом цього поєдинку. Хоча перестрибувати через голову Бріедіса ні в якому разі не варто. Це боксер, якого треба поважати. І, тільки поважаючи, можна перемогти", - сказав він.

Нагадаємо, що бій відбудеться 27 січня. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію поєдинку Усик - Бріедіс.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Усик довів, що успішний кримчанин - той, хто під прапором України - експерт боксу

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс