RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Росії на Масляну спалили дуже "оригінальне" опудало: опубліковано фото

19 лютого у російському місті Пермі на Масляну спалили опудало інформатора WADA Григорія Родченкова, який навесні 2016 року в інтерв'ю виданню The New York Times розповів про створену за його участю до Олімпійських ігор 2014 допінг програму в Сочі, яке дало старт гучному допінговому скандалу за участю російських спортсменів.

Про це повідомляє видання "Моє місто - Перм" в Twitter, опублікувавши відповідні фото.

На грудях у незвичайного опудала була табличка з написом WADA. Після того, як опудало стало палати, навколо нього діти стали водити хороводи.

Відзначимо, що інтерв'ю Родченкова дало поштовх до великого скандалу і подальшого покарання учасників Ігор-2014 і відстороненню багатьох російських спортсменів від Олімпіади-2018 в Пхенчхані.

Сам Родченков після того, як подав у відставку з Московської антидопінгової лабораторії в 2015 році виїхав з Росії, побоюючись за своє життя.

Відомо, що в недавній програмі "60 хвилин" Скотта Пеллі на CBS він вийшов до глядачів після пластичної операції і був одягнений в бронежилет.

Як повідомляв "Апостроф", недавно російський призер Олімпіади-2018 в керлінгу Олександр Крушельницький попався на допінгу. Один з допінг-тестів Крушельницького показав підозрілі результати. У крові спортсмена були виявлені сліди мельдонію.