RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Немає нікого: чемпіон Пхенчхана Абраменко скептично оцінив перспективи України в олімпійському виді

Чемпіон Олімпійських ігор-2018 Олександр Абраменко оцінив перспективи України у фрістайлі.

В ексклюзивному інтерв'ю "Апострофу" Абраменко заявив, що в країні наразі немає фрістайлістов його рівня, а також умов для занять фрістайлом.

"На даний момент, на мій превеликий жаль, немає нікого такого ж рівня. Навіть мінімум такого ж рівня і близько нікого немає. Це дуже сумно. Якщо ніяких баз не буде будуватися, не розвиватиметься спорт, то, на жаль, і майбутнього у цього спорту не буде. Якщо я закінчу кар'єру, то фристайл, зокрема акробатика, закінчить своє існування в Україні точно так же", - сказав Абраменко.

"У нас є всі природні умови. Але елементарно потрібні місця, де була б можливість тренуватися, потрібні місця, де можна вирощувати нових чемпіонів. Без цього розвиток просто неможливий. Без цього всі інші розмови марні", - також зазначив український спортсмен.

"Завдяки старій школі зараз є результат. Тому, якщо зараз не буде зроблено нічого нового, то подальшого результату вже не варто очікувати. З іншим-то все нормально, он сніг ще лежить. Вже весна, а сніг лежить. Які можуть бути проблеми?", - додав олімпійський чемпіон.

Читайте більше на "Апострофі": З моїм відходом фристайл закінчить своє існування в Україні - олімпійський чемпіон Абраменко.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо про спроби Росії переманити Абраменка.