RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Барселона" з історичним рекордом достроково стала чемпіоном Іспанії: опубліковано відео

"Барселона" достроково стала чемпіоном Іспанії. Каталонці оформили чемпіонський титул, здобувши виїзну перемогу в матчі 34-го туру проти "Депортіво" (4:2).

Відео емоцій гравців, тренерів і вболівальників "Барселони" відразу після перемоги над "Депортіво", а також в роздягальні було опубліковано на офіційному Youtube-каналі каталонського клубу.

У чемпіонському поєдинку проти "Депортіво" хет-трик у "Барселони" оформив Ліонель Мессі, ще один м'яч на рахунку Філіпе Коутіньо. При цьому варто відзначити, що три гольові передачі віддав Луїс Суарес.

Завдяки цій перемозі "Барселона" за три тури до закінчення чемпіонату відірвалася від "Атлетіко" на 11 очок, при цьому у каталонців ще є матч в запасі.

Таким чином, "Барселона" в 25-й раз в історії завоювала титул чемпіона Іспанії. Більше перемог в Прімері тільки у "Реала" - 33.

Під керівництвом Ернесто Вальверде, який працює з командою перший сезон, "Барселона" завоювала "золотий дубль", вигравши чемпіонат і Кубок Іспанії. "Золотий дубль" каталонці оформили в третій раз за чотири сезони.

"Барселона" оформила чемпіонство в цьому сезоні з неймовірним історичним рекордом. Каталонці жодного разу не програли в поточному чемпіонаті, а їх серія без поразок в Ла Лізі досягла вже 41 матчу.

Також відзначимо, що Лео Мессі і Андрес Іньєста стали дев'ятиразовими чемпіонами Іспанії. Більше тільки у легенди "Реала" Франсиско Хенто - 12.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що легенда "Барселони" Іньєста оголосив про відхід з клубу.