RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Південна Корея - Німеччина: відео голів

У матчі третього туру групового етапу чемпіонату світу-2018 збірна Німеччини несподівано програла Південної Кореї і вилетіла з турніру.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Південна Корея - Німеччина.

На початку зустрічі корейці не використали два хороших моменти, а німцям довгий час не вдавалося нічого створити біля воріт суперника. Втім, нічийний рахунок на той момент влаштовував Бундестім.

У другому таймі Німеччина посилила тиск, але Леон Горетцка і Тімо Вернер не використали чудові моменти. У паралельному матчі Швеція відкрила рахунок в грі проти Мексиці, тому тепер німцям потрібно було обов'язково забивати. Німеччина продовжила тиснути і створювати моменти, але відкрити рахунок ніяк не виходило. Арбітр компенсував шість хвилин і вони стали вирішальними. Спочатку Кім Єн Гвон скористався помилкою Тоні Крооса, який подарував йому м'яч у своєму штрафному і з близької відстані розстріляв ворота - 1:0. Арбітр спочатку зафіксував офсайд, але потім подивився повтор і зарахував гол. Після цього до воріт корейців побіг навіть німецький воротар Мануель Нойер, який втратив м'яч біля штрафного суперника. Чжу Се Чжон виконав довгу передачу через все поле, Сон Хин Мін наздогнав м'яч і забив у порожні ворота - 2:0.

У підсумку Німеччина посіла останнє, четверте місце в групі, а корейці залишилися на третій позиції. У паралельному матчі Швеція розгромила Мексику (3:0) і стала переможцем групи, залишивши мексиканців на другій позиції. У підсумку, в плей-офф вийшли Швеція і Мексика.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Південна Корея - Німеччина - 2:0 (0:0)

Голи: Кім Єн Гвон (90+4), Сон Хин Мін (90+6)

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в першому турі Німеччина сенсаційно програла Мексиці (0:1), а Швеція мінімально обіграла Південну Корею (1:0). У другому турі Німеччина здобула вольову перемогу в матчі проти Швеції (2:1), а Південна Корея з таким же рахунком поступилася Мексиці.