RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гратимуть, як дозволимо: в збірній Хорватії з упевненістю підійшли до матчу ЧС-2018 проти Росії

Головний тренер збірної Хорватії Златко Даліч прокоментував майбутню зустріч зі збірною Росії в матчі 1/4 фіналу чемпіонату світу-2018.

РОСІЯ - ХОРВАТІЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Даліча наводить Sport24.

"Ми не можемо вибирати суперника, навіть якщо це господар ЧС. Перед нами матч величезної важливості, незалежно від нашого суперника. Звичайно, буде присутня гучна підтримка уболівальників, але наші гравці щотижня грають на переповнених стадіонах.

Не можу сказати нічого про тактику Росії, знаю тільки наш план. Ми будемо намагатися грати організовано, щільно оборонятися, діяти єдиним фронтом. Нам треба буде намагатися знайти наші сильні сторони, а Росія буде грати так, як ми їм дозволимо. Це ЧС, особливий турнір, і ми постараємося зіграти в найкращий футбол", - зазначив тренер хорватської збірної.

"Перемога означає дуже багато для кожної команди. Ми очікуємо від Росії щось зовсім інше, вони дійсно чудово грали. Якщо ви виходите в чвертьфінал і залишаєте за бортом Іспанію, це говорить про якість. Нам доведеться нав'язати їм свій стиль гри, якщо ми хочемо отримати бажаний результат", - додав Даліч.

Матч Росія - Хорватія відбудеться сьогодні, 7 липня.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в мережі знайшли дивну привітання росіян з виходом до півфіналу ЧС-2018.