RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Барселона" несподівано програла принциповому супернику в Кубку чемпіонів: відеоогляд

У матчі Міжнародного кубка чемпіонів "Барселона" сенсаційно поступилася "Ромі", яка в минулому сезоні вибила її з Ліги чемпіонів.

Рахунок в цьому поєдинку був відкритий в самому початку зустрічі. Римляни втратили м'яч на своїй половині поля і "Барселона" провела швидку контратаку. Рафінья зіграв в стінку з Муніром Ель-Хаддаді і з меж штрафного розстріляв воротаря - 1:0. Відігратися "Рома" змогла через півгодини. Джайстін Клюйверт промчав по флангу і прострілив у штрафну, де Стефан Ель-Шаараві з близької відстані відправив м'яч у ворота - 1:1.

Початок другого тайму знову виявилося вдалим для каталонців. Жан Табла прострілив з кута штрафний і новачок "Барселони" Малком без перешкод переправив м'яч у ворота - 2:1. "Барселона" продовжила атакувати, але свої моменти гравці реалізувати не зуміли. У підсумку, все перевернулося в кінцівці зустрічі. "Рома" провела швидку контратаку, яку завершив голом Алессандро Флоренці - 2:2. Ще через кілька хвилин Брайан Крістанте увірвався в штрафну "Барселони" і вивів римлян уперед - 2:3. Практично тут же Патрика Шика збили в штрафній "Барселони" і Перотті чітко реалізував пенальті - 2:4.

"Барселона" Іспанія - "Рома" Італія - 2:4 (1:1)

Голи: Рафінья (6), Малком (49) - Ель-Шаараві (35), Флоренці (78), Крістанте (83), Перотті (86, з пенальті)

"Барселона": Сіллессен, Лангле (Паленсія, 61), Марлон (Брандаріс, 46), Кукурелья (Міранда, 46), Серджіо Роберто (Мончу, 46), Рафінья (Кольядо, 61), Алеіш Відаль (Табла, 46), Малком (Карлес Перес, 61), Артур (Пуч, 46), Нельсон Семеду (Куенка, 61), Мунір (Абель Руїс, 46).

"Рома": Ольсен (Міранте, 46), Маркано (Коларов, 76), Манолас (Жезус, 61), Сантон (Крістанте, 60), Флоренці, Лоренцо Пеллегріні (Лука Пеллегріні, 61), де Россі (Пасторе, 61), Ель-Шаараві (Фасіо, 76), Строотман (Шик, 61), Клюйверт (Перотті, 61), Джеко (Гоналон, 61).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в матчі кубка чемпіонів "Барселона" перемогла "Тоттенхем".