RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Відомий російський боксер захотів повернути пояс, яким володіє Усик

Екс-чемпіон світу Денис Лебедєв захотів зустрітися з абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі Олександром Усиком, щоб повернути собі титул за версією WBА.

Про це Лебедєв сказав в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

"Якщо все буде добре, то після бою 7 вересня будемо битися за титул. Якщо Олександр Усик прийме рішення залишатися у своїй вазі і захищати пояса, і нам вдасться його вмовити, то ми проведемо бій. Він об'єднав всі пояси, щоб утримувати їх, треба битися з претендентами. Я - чемпіон у відпустці і можу стати обов'язковим претендентом. Але його команда сама розбереться, куди йти далі.

Якщо зуміємо ми запропонувати йому умови, на які він погодиться - буду битися з ним. Якщо ні - знайдемо інший варіант. Зі мною давно шукає зустрічі Бейбут Шуменов. Кар'єру завершувати я не збираюся, цікаві бої ще будуть", - сказав росіянин.

"Є мета - повернути собі звання повноправного чемпіона світу у своїй вазі. Я хочу повернути свій пояс суперчемпіона WBA", - додав Лебедєв.

Відзначимо, що в попередній раз 38-річний росіянин виходив на ринг ще в липні минулого року, коли захистив свій чемпіонський титул у поєдинку проти Марка Фленагана. У лютому цього року Лебедєв був позбавлений титулу WBA, так як більше півроку не проводив захист пояса, і отримав статус "чемпіона у відпустці".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що промоутер назвав дату бою Усика з британським боксером.