RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" влаштував гольову феєрію в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі другого туру чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" на своєму полі розгромив "Гаддерсфілд".

Рахунок був відкритий в середині першого тайму. Воротар "Сіті" Едерсон потужно вибив м'яч на половину поля суперників, Агуеро прийняв передачу і перекинув голкіпера суперників, який необачно вийшов з воріт - 1:0. Варто відзначити, що в цьому епізоді форвард був в явному офсайді, але суддя цього не помітив. Практично тут же "городяни" збільшили розрив у рахунку. Габріел Жезус увірвався в штрафну і точно пробив низом - 2:0. Ще через кілька хвилин "Манчестер Сіті" довів рахунок до великого. Менді прострілив з флангу, воротар "Гаддерсфілда" не втримав м'яч у руках і Агуеро забив у порожні ворота - 3:0. У кінцівці тайму Станкович ударом з близької відстані подарував гостям невелику надію - 3:1.

Але вже на початку другої половини Сілва блискуче пробив зі штрафного і рахунок став 4:1. У кінцівці зустрічі Агуеро замкнув простріл Менді і оформив хет-трик - 5:1. А потім ще й Конголо забив у свої ворота - 6:1.

"Манчестер Сіті" здобув другу перемогу поспіль і очолив турнірну таблицю АПЛ.

"Манчестер Сіті" - "Гаддерсфілд" - 6:1 (3:1)

Голи: Агуеро (25, 35, 75), Габріел Жезус (31), Сілва (48), Конголо (84, автогол) - Станкович (43)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Компані, Лапорт, Менді, Стоунз, Бернарду Сілва, Фернандіньо, Сілва (Марез, 64), Гюндоган (Фоден, 82), Габріел Жезус, Агуеро (Сане, 76).

"Гаддерсфілд": Хеймер, Станкович, Шиндлер, Конголо, Хадерджонай, Сабірі (Депуатр, 46), Прітчард (Діакабі, 61), Сміт, Биллинг, Леве, Муньє (Собхі, 84).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Манчестер Сіті" переміг "Арсенал" у матчі першого туру чемпіонату Англії.