RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Ліверпуль" здобув впевнену перемогу в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі другого туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" на виїзді здобув перемогу на "Кристал Пелас" з рахунком 2:0.

Матч розпочався досить рівно, але поступово мерсисайдці заволоділи ініціативою. В середині тайму лідер "Ліверпуля" Салах вийшов один на один, але разом з воротарем перекинув також і ворота. Буквально через пару хвилин новачок "червоних" Кейта грубо помилився на своїй половині поля, м'яч відскочив до Таунсенду, який потужно пробив здалеку і влучив у поперечину. Рахунок був відкритий в кінцівці першого тайму. Салаха збили в штрафний і Мілнер чітко реалізував пенальті - 1:0.

На самому початку другої половини Салах знову не використав супермомент, вийшовши один на один з голкіпером. "Кристал Пелас" намагався відігратися, але удари футболістів "орлів" були неточні. Вирішальний момент стався на 75-й хвилині. Салах втік до воріт і Ван-Біссака змушений був його збивати. Арбітр показав порушнику червону картку за фол останньої надії. У самій кінцівці "Ліверпуль" провів відмінну контратаку, Салах віддав на Мане, який вийшов один на один, обіграв воротаря і відправив м'яч у порожні ворота 2:0.

"Ліверпуль" здобув другу перемогу на старті сезону і разом з "Манчестер Сіті", "Челсі", "Уотфордом", "Тоттенхемом" і "Борнмут" йде без втрат.

"Кристал Пелас" - "Ліверпуль" - 0:2 (0:1)

Голи: Мілнер (45, з пенальті), Мане (90+2)

"Кристал Пелас": Хеннессі, Ван-Біссака, Томкинс, Сако, Анхольт, Мілівоєвіч, Макартур, Шлупп (Мейер, 83), Таунсенд (Уорд, 79), Заха, Бентеке (Сорлот, 70).

"Ліверпуль": Аліссон, Олександр-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Вейналдум, Мілнер (Хендерсон, 67), Кейта (Лаллана, 87), Салах, Мане, Фірміно (Старрідж, 90+4).

Вилучення: Ван-Біссака, 75.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Ліверпуль" переміг "Манчестер Юнайтед" в матчі Міжнародного кубка чемпіонів.