RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Аякс - Динамо: прогнози спеціалістів

У матчі заключного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів київське "Динамо" на виїзді зіграє з голландським "Аяксом". Поєдинок відбудеться 22 серпня в Амстердами і розпочнеться о 22.00.

АЯКС - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Своїми прогнозами на результат матчу поділилися відомі фахівці.

Відомий футбольний коментатор Віктор Вацко вважає, що "Аякс" – фаворит у матчі проти "Динамо", але кияни можуть розраховувати на успіх.

5 ПРИЧИН, ЧОМУ "ДИНАМО" МАЄ ПЕРЕМОГТИ "АЯКС" В БИТВІ ЗА ЛІГУ ЧЕМПІОНІВ

"Однак нехай "Аякс" боїться "Динамо", киянам не потрібно переживати. Мені здається, що "Аякс" – зручний суперник для "Динамо", тому що кияни – закрита команда, яка жалить на контратаках, такий підбір виконавців у Хацкевича. "Динамівці" практично не пропускають", – сказав Вацко в ефірі телеканалу "Футбол".

Колишній півзахисник "Динамо" Андрій Зав'ялов вважає, що голландці вдома здобудуть мінімальну перемогу.

АЯКС - ДИНАМО: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"Аякс" - команда з ім'ям, навіть у часи спадів намагалася тримати марку, без бою нікому не здавалася. У першій зустрічі я все ж віддав би перевагу господарям - десь 55 на 45. В цілому, вважаю, завдяки шаленій підтримці трибун "Аякс" зуміє добитися позитивного результату, але результат самого протистояння буде перенесений у Київ", - зазначив він.

Легенда "Динамо" Анатолій Бишовець напередодні гри з "Аяксом" відзначив гру киян в обороні. Він зазначив, що на даний момент в голландському клубі немає лідерів.

"У цьому плані, мені здається, в середу "Динамо" має право розраховувати на нічийний результат. Все-таки кияни дуже добре обороняються. Фактор, пов'язаний з компактністю, буде головним критерієм", - сказав він.

Відомий футбольний агент В'ячеслав Заховайло визнає, що гра буде непростою для обох команд.

"З одного боку буде атакуюча команда, гравці якої мають технічним арсеналом. З іншого – "Динамо", з яким зручно грати проти таких команд", - сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, як тренер "Аякса" висловився про майбутній битві в Лізі чемпіонів.