RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У "Динамо" оцінили шанси на Лігу чемпіонів після поразки в першому матчі з "Аяксом"

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич і один з лідерів команди Беньямін Вербич після поразки від "Аякса" в першому матчі плей-офф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів (1:3) оцінили шанси на вихід в груповий етап.

Слова представників київського клубу наводить Dynamo.kiev.ua.

"Звичайно, є віра, що можемо пройти далі. Шанси є. Поки рахунок 3:1 на користь "Аякса". Звичайно, в Києві нам треба буде більше уваги приділити атаці. Але при цьому, зрозуміло, доведеться думати і про оборону. Обнадіює тут другий тайм сьогоднішнього матчу: він показав, що коли ми володіємо м'ячем, то "Аякс" відчуває себе незатишно - ця команда не любить грати без м'яча. інша справа, що в цих умовах ми самі робили втрати. у Києві буде зовсім інша гра, в якій все і вирішиться", - сказав Хацкевич.

АЯКС - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

"У нас є матч-відповідь. Ми його будемо проводити на своєму стадіоні перед своїми вболівальниками, які, впевнений, створять прекрасну атмосферу. Так що все в наших руках. Тим більше, що на кону стоїть путівка в турнір, в якому мріє зіграти кожен футболіст. Так що, повірте, в матчі-відповіді ми віддамо всі свої сили заради досягнення необхідного результату.

Важливо вдало почати поєдинок і постаратися якомога швидше забити перший м'яч. Що ж стосується самого ведення гри, то важливо буде не надавати супернику стільки простору, як це було в сьогоднішньому матчі. Тоді, зокрема, ми зможемо поліпшити контроль над м'ячем. Так, "Аякс" сильний не тільки атакою, але і організованою обороною, але я оптимістично дивлюся на наші перспективи щодо пошуку проломів в захисних порядках суперника", - зазначив Вербич.

Нагадаємо, матч-відповідь відбудеться 28 серпня.

Раніше "Апостроф" також опублікував відео голів матчу "Аякс" - "Динамо".