RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Динамо - Аякс: прогноз експертів на битву за Лігу чемпіонів

28 серпня відбудеться матч-відповідь плей-офф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і амстердамським "Аяксом".

ДИНАМО - АЯКС: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Прогнозом на матч "Динамо" - "Аякс" поділилися відомі фахівці.

Екс-гравець "Динамо", тренер Анатолій Бишовець вважає, що киянам під силу здобути необхідний результат.

"Я думаю, динамівці доб'ються перемоги, але навряд чи цього буде достатньо, щоб пройти. Хоча... Їм потрібно перемагати 2:0. Взагалі, 2:0 це їм під силу, враховуючи, що в "Аяксі" молодь грає. Так, поставлю на те, що кияни виграють і пройдуть у Лігу чемпіонів. Заграло в мені українське коріння, будемо сподіватися, що воно мене не обманює", - наводить слова Бишовця Bookmaker-ratings.

ДИНАМО - АЯКС: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Екс-гравець і екс-тренер "Динамо" Леонід Буряк переконаний, що киянам може допомогти швидкий гол.

"Думаю, що рахунок першого матчу не критичний, хоча і дуже серйозний. Але шанс є, все залежить від готовності і мотивації. Звичайно, "Аякс" - серйозна команда і перевага зараз на їхньому боці, але якщо "Динамо" вдасться забити швидкий гол в майбутній грі, то все реально. Це може допомогти команді здобути підсумковий позитивний результат. Звичайно, важливу роль в цьому повинні відіграти і вболівальники, які прийдуть підтримати свою команду на стадіон", - цитує Буряка Dynamo.kiev.ua.

Відомий телекоментатор Віктор Вацко висловив думку, що "Динамо" потрібно грати сміливо.

"У "Динамо" немає іншого виходу, як в Києві зіграти сміливо, але розумно. З холодною головою і гарячим серцем. Потрібно вигравати 2:0 у такого "Аякса". Тренерам є над чим подумати. Бо розкриватися не можна - вони просто розірвуть в контратаках. Підбір виконавців у них божевільний, в групі атаки гравці з усіма необхідними якостями. Але подивимося, чи зможе "Аякс" грати другим номером. Це теж цікаве питання", - сказав Вацко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що екс-тренер "Динамо" Йожеф Сабо розповів, як можна перемогти "Аякс".