RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Британський боксер зробив гучну заяву про бій з Усиком

Британський боксер Тоні Белью (30-2-1, 20 КО), який є колишнім власником чемпіонського пояса за версією WBC в першій важкій вазі, заявив, що він упевнений в перемозі над абсолютним чемпіоном світу українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

Про це Белью розповів в інтерв'ю BoxingScene.

"Можу сказати, що всі умови бою з Усиком узгоджені, але контракт ще не підписаний. Я не хочу поспішати щось оголошувати. У мене вже бувало таке, що бій зривався на цьому етапі. Краще я промовчу, так як боюся наврочити.

Всі знають, що я хочу цього бою. Це мій найбільший виклик у кар'єрі. Мене багато разів списували з рахунків. Зараз все теж кажуть, що у мене немає шансів. Але давайте дочекаємося бою. Якщо я поб'ю цього хлопця, то ніхто не зможе поставити під сумніви мої досягнення. Адже перемогти Усика ще нікому не вдавалося.

Перемога є моєю метою. У фінансовому плані у мене є і більш цікаві варіанти. Але такий шанс буває раз в житті. Я розумію, що в бою все може піти зовсім не так, як я планую. У мене буде небагато шансів нанести удар, але я хочу ризикнути. Якщо все вийде, то я нокаутую його. Вірю, що можу побити Усика", - сказав Белью.

Нагадаємо, що бій Белью - Усик пройде в "крузервейте" в Британії і відбудеться 10 або 17 листопада.

Раніше "Апостроф" наводив слова легендарного боксера Евандера Холіфілда, який назвав головну небезпеку для Усика.