RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Джошуа - Повєткін: думки фахівців про чемпіонський бій

Британський боксер Ентоні Джошуа переміг росіянина Олександра Повєткіна і захистив свої чемпіонські титули за версіями IBF, IBO, WBO і WBA в суперважкій вазі.

ДЖОШУА - ПОВЄТКІН: ВІДЕО НОКАУТУ

Своїми думками про результат поєдинку поділилися відомі фахівці зі світу боксу.

ДЖОШУА - ПОВЄТКІИН: ВІДЕООБЗОР БОЮ

Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі Денис Лебедєв вважає, що Повєткін провів хороший бій, але Джошуа використав свій шанс.

"Не можна говорити, що була допущена помилка. Все для Олександра складалося добре, але тим і цікавий його величність бокс, що все може змінитися в одну секунду. Джошуа - ще молодий боєць, йому ще набирати і набирати, потенціал у нього великий. Саша ж перехопив ініціативу, але позіхнув один удар, а у Джошуа, треба відзначити, хороше чуття, він вже не відпустив.

Можливо, далося взнаки те, що він молодший, але я вважаю, що Саша був в хорошій формі: нирки, руху корпусом, він нічого не дав робити Джошуа. Все було зроблено правильно, але позіхнув. А це суперважка вага, все швидко закінчилося", - наводить слова Лебедєва ТАСС.

ДЖОШУА - ПОВЄТКІН: ВІДЕО БОЮ

Промоутер Володимир Хрюнов заявив, що він пишається Повєткіним, незважаючи на поразку.

"Не хотів би обговорювати результат бою, тому що це лише технічний результат одного з боїв. Давайте подивимося на кар'єру Олександра Повєткіна - це величезного масштабу особистості людина. Скільки він зробив для спорту і боксу, мотивуючи їм займатися і любити Росію. Він справжній російський вітязь. Ця людина, яким треба пишатися. Те, що відбулося вчора - не більше ніж спортивний результат. Так вийшло - один виграє, а інший програє", - заявив Хрюнов в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Девід Хей вважає, що Повєткін міг би перемогти Джошуа, якби цей бій відбувся п'ять років тому.

"Це був фантастичний бій. Повєткін був хорош, але Джошуа провів відмінний бій. У нього був хороший план на поєдинок, а також він продемонстрував, що у нього велике серце. Потрібно віддати належне Повєткіну за те, що він зумів встати після такого важкого удару. Це був дуже складний поєдинок для Джошуа. Якби він відбувся п'ять років тому, то Повєткін міг би перемогти. Але з тих пір Джошуа зробив серйозний прогрес", - цитує Хея IFL TV.

Російський боксер Максим Власов вважає, що дії Повєткіна були надмірно передбачувані для Джошуа.

"Саша створював небезпечні моменти, наносив акцентовані удари. Можливо, його трохи не вистачило в техніко-тактичному плані, і Джошуа вдалося знайти певну передбачуваність в діях росіянина. Люди знають Сашу як боксера елітного рівня, дуже шкода, що такий боксер не став повноправним чемпіоном", - сказав Власов в інтерв'ю "Ізвєстіям".

Ця перемога стала для 28-річного Джошуа 22-й в 22 боях, з яких він 21 завершив нокаутом. 39-річний Повєткін програв вдруге в 36 поєдинках і вперше в кар'єрі був нокаутований.