RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Найкращий клуб світу зазнав розгромної поразки в національному чемпіонаті: відеоогляд

У матчі шостого туру чемпіонату Іспанії "Севілья" несподівано розгромила на своєму полі мадридський "Реал".

Рахунок був відкритий на 17-й хвилині. Навас пройшов по флангу і виклав м'яч під удар Сілві, який розстріляв ворота Куртуа з близької відстані - 1:0. Всього через кілька хвилин господарі подвоїли перевагу. Все той же Навас втік в контратаку і потужно пробив, Куртуа відбив удар, але першим на добиванні виявився Сілва, який відправив м'яч у ворота - 2:0. Практично тут же "Реал" міг забити, але м'яч після удару Бейла влучив у штангу. Незабаром Сілва міг зробити хет-трик, але пробив у поперечину. Ще через кілька хвилин Бен Єддер ударом з близької відстані довів рахунок до великого - 3:0. На початку другого тайму "Реал" міг повернутися в гру, але Вацлік двічі врятував "Севілью" після найнебезпечніших ударів Модріча і Бейла.

У підсумку, "Реал" зазнав першої поразки в сезоні і ділить перше-друге місця в Ла Лізі з "Барселоною", яка програла "Леганесу".

"Севілья" - "Реал" - 3:0 (3:0)

Голи: Сілва (17, 21), Бен Єддер (39)

"Севілья": Вацлік, Каррісу, К'єр, Гомес, Навас, Банега (Меса, 90+3), Васкес, Сарабія, Арана (Ноліто, 80), Сілва, Бен Єддер (Промес, 69).

"Реал": Куртуа, Начо (Васкес, 60), Варан, Рамос, Марсело, Каземіро, Модріч (Себальос, 71), Кроос, Бейл, Асенсіо, Бензема (Маріано, 60).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Реал" переміг "Еспаньол" в матчі чемпіонату Іспанії.