RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Інтер" добився другої перемоги поспіль в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У матчі другого туру групового турніру Ліги чемпіонів в групі В італійський "Інтер" на виїзді переграв нідерландський ПСВ.

Господарі активно розпочали матч і створили кілька небезпечних моментів. Рахунок був відкритий в середині тайму. Росаріо блискучим дальнім ударом відправив м'яч точно у верхній кут - 1:0. Відігратися "Інтер" зумів в кінцівці тайму, Найнгголан точно пробив з лінії штрафного - 1:1. На початку другої половини зустрічі ПСВ міг вийти вперед, але Перейро пробив в штангу. У підсумку, гол забив "Інтер". Ікарді скористався помилкою воротаря господарів і пробив у порожні ворота - 1:2.

Після цього матчу "Інтер" з шістьма очками займає друге місце в групі. ПСВ очок не має і знаходиться на останній позиції. У наступному турі "Інтер" на виїзді зіграє з "Барселоною", а ПСВ вдома зустрінеться з "Тоттенхем Хотспур". Поєдинки пройдуть 24 жовтня.

ПСВ Голландія - "Інтер" Італія - 1:2 (1:1)

Голи: Росаріо, 27 - Наінгголан, 44, Ікарді, 60

ПСВ: Зут, Віргевер, Швааб, Тасенде, Думфріс, Перейро (Мален, 75), Росаріо, Лосано, Хендрікс, Бергвейн, де Йонг.

"Інтер": Ханданович, Шкріньяр, де Врей, Д`Амброзіо, Асамоа, Наінгголан (Валеро, 86), Весіно, Брозовіч, Перішич, Політано (Кандрева, 90), Ікарді.

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ