RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

ПСЖ ледь не зганьбився в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів ПСЖ приймав "Наполі". Паризький клуб, який вважається одним з фаворитів турніру, ледь не програв на своєму полі.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу ПСЖ - "Наполі".

По ходу матчу зіркові парижани двічі опинялися в ролі команди, яка програє, і пішли від домашньої поразки лише в компенсований до другого тайму час.

У першому таймі ПСЖ свої моменти не реалізував (зокрема, Кіліан Мбаппе міг забивати після виходу один на один), тоді як "Наполі" вдалося відкрити рахунок в матчі - Лоренцо Інсіньє вийшов один на один і ефектно перекинув воротаря. Крім того, після удару Дріса Мертенса господарів врятувала перекладина.

Після перерви ПСЖ почав тиснути і відігрався завдяки автоголу - після прострілу Тома Меньє Маріо Руй зрізав м'яч у власні ворота. Однак на 77-й хвилині "Наполі" повторно вийшов вперед - Мертенс з близької відстані відправив м'яч у сітку.

Спас ПСЖ від провального з точки зору боротьби за вихід в плей-офф результату Анхель Ді Марія, який на третій компенсованій до другого тайму хвилині закрутив м'яч у дальній кут ударом з-за меж штрафного.

ПСЖ - НАПОЛІ: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

Після трьох турів у "Наполі" - 5 очок, неаполітанці посідають друге місце в групі. У ПСЖ - 4 очка і третя сходинка. Лідирує "Ліверпуль" (6 очок).

ПСЖ - "Наполі" - 2:2
Голи: Маріу Руї, 61 (у свої ворота), Ді Марія, 90+3 - Інсіньє, 29, Мертенс, 77

ПСЖ: Ареола, Меньє, Маркіньос, Кімпембе, Бернат (Керер, 46), Верратті (Діабі, 83), Рабьо, Ді Марія, Мбаппе, Кавані (Дракслер, 76), Неймар

"Наполі": Оспіна, Максимович, Альбіоль, Кулібалі, Маріу Руї, Аллан, Руїс, Гамшик, Кальєхон (Рог, 88), Мертенс (Мілік, 84), Інсіньє (Зьелінскі, 53)

Попередження: Маркіньос, Дракслер - Мертенс, Маріу Руї, Кальєхон, Максимович, Оспіна