RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Нідерланди яскраво вирвали путівку в півфінал Ліги націй: відеоогляд

Збірна Нідерландів стала четвертим півфіналістом Ліги націй. У вирішальному матчі проти Німеччини підопічні Рональда Кумана зіграли внічию.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Німеччина - Нідерланди.

Збірна Німеччини двічі забила вже в перші двадцять хвилин - спершу ударом з-за меж штрафного відзначився Тімо Вернер, а потім м'яч опинився в сітці після удару Лероя Сане і рикошету.

Для того, щоб посісти перше місце в групі, Нідерландам вистачало нічиєї. І добути необхідний результат гості зуміли в кінцівці зустрічі - спершу красивий гол забив Квінсі Промес, а потім Вріджіл ван Дейк пішов в атаку і ударом з льоту переправив м'яч в сітку.

Нідерланди набрали 7 очок і випередили Францію, у якої також 7 очок, за особистими зустрічами. Німеччина, набравши 2 очки, вилетіла до Дивізіону В.

Німеччина - Нідерланди - 2:2

Голи: Вернер, 9, Сане, 19 - Промес, 85, ван Дейк, 90

Німеччина: Нойер, Рюдігер, Хуммельс, Зюле, Керер, Кімміх, Кроос, Шульц, Гнабрі (Мюллер, 67), Вернер (Ройс, 63), Сане (Горецька, 80)

Нідерланди: Сіллессен, Тете, де Лігт, ван Дейк, Блінд, де Роон, Ф. де Йонг, Вейналдум (Вільєна, 60), Промес, Депай, Бабел (Ділросун, 45 (Л. де Йонг, 66)

Попередження: Хуммельс, Кроос, Кімміх - Вейналдум

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Швейцарія стала третім півфіналістом Ліги націй, приєднавшись до Португалії і Англії.