RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Ліга націй: короткі підсумки нового футбольного турніру

Груповий етап першого в історії розіграшу Ліги націй підійшов до завершення, а це значить, що настав час підвести його підсумки.

Ліга націй подарувала нам нам чудовий футбол новини якого будуть ще довго обговорювати.

Головною з новин став виліт Німеччини з елітного дивізіону. Причому німецька збірна не просто знизилася в класі, але ще і не змогла здобути жодної перемоги. У двох перших матчах німці взагалі не могли не забити, а в останньому упустили перемогу над збірною Нідерландів, двічі пропустивши наприкінці зустрічі.

У німецької збірної зараз відбувається зміна поколінь, і молодим футболістам ще належить навчитися грати злагоджено. Якщо Німеччині не вдасться налагодити гру і в кваліфікації на Євро-2020, тоді до головного тренера команди Йоахима Льова з'являться великі питання.

Також варто відзначити виліт до Дивізіону В віце-чемпіонів світу збірної Хорватії, яка посіла третє місце в одній групі з Англією та Іспанією.

Ліга Нація завершена, а це означає, що повертається трансляція футболу головних європейських чемпіонатів. Уже в цей уїк-енд на нас чекає кілька дуже цікавих матчів, які всі любителі футболу повинні дивитися в режимі онлайн.

В рамках чемпіонату Англії 24 листопада зустрінуться "Тоттенхем" і "Челсі". Цей матч можна сміливо назвати центральною грою 13-го туру АПЛ. Обом клубам потрібна тільки перемога. "Челсі" вона дозволить повернутися в чемпіонську гонку і наблизитися до "Манчестер Сіті" і "Ліверпуля". У той же час "Тоттенхему" ці три очки потрібні для того, щоб відірватися від наздоганяючого "Арсеналу" і залишитися в зоні Ліги Чемпіонів.

В Іспанії в центральному матчі туру зустрінуться "Атлетіко" і "Барселона". В іспанській Примері в цьому сезоні відбувається справжній хаос - кожен може перемогти кожного. Як повідомляє портал footballhd-news.com, зараз лідирує "Барселона", але від "Атлетіко" і ще двох переслідувачів каталонці відірвалися всього на одне очко. Не варто забувати і про те, що "Реал" з новим тренером поки не знає поразок і стрімко наздоганяє групу лідерів.