RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Ліга Європи: головні інтриги п'ятого туру

29 листопада відбудуться матчі п'ятого туру групового етапу Ліги Європи.

У цьому році Ліга Європи проходить без особливих сюрпризів - всі фаворити впевнено обіграють своїх опонентів і набирають необхідні очки для проходу далі. Так, "Челсі", "Лаціо", "Арсенал" і загребське "Динамо", показавши впевнену гру, вже після четвертого туру гарантували собі вихід у плей-офф.

Однією з головних інтриг є те, які гранди європейського футболу опиняться в плей-офф Ліги Європи за підсумками Ліги чемпіонів. Найбільший інтерес представляє група С - в Лігу Європи може перейти хтось з квартету ПСЖ, "Ліверпуль", "Наполі", "Црвена Звезда". На даний момент на третьому рядку знаходяться парижани.

У рамках цієї Ліги Європи дивитися футбол онлайн буде неймовірно цікаво. Давайте поглянемо на найбільш цікаві протистояння п'ятого туру.

Австрійський "Зальцбург" прийматиме РБ "Лейпциг". Матчі за участю "Зальцбурга" як правило виходять яскравими і видовищними. Додатково до протистояння двох клубів-побратимів інтерес підігріває той факт, що в рамках першого кола "Лейпциг" вдома програв "Зальцбургу" - 2:3.

У Казахстані відбудеться матч лідерів групи К - "Астана" зіграє з київським "Динамо". У першому колі команди зіграли внічию - 2:2. Але тоді кияни мали проблеми, а тепер набрали форму. У той же час казахстанський клуб набагато краще грає на своєму полі, ніж на виїзді, і буде розраховувати на підтримку своїх уболівальників. Перемога в цьому протистоянні гарантує вихід в плей-офф.

У Москві "Спартак" зустрінеться з австрійським "Рапідом". Ситуація в групі G на сьогоднішній день найзаплутаніша - всі команди мають реальні шанси на вихід у плей-офф. У першому матчі "Рапід" досить несподівано виграв з рахунком 2:0, і тепер москвичі повинні брати реванш. Цей поєдинок буде для "Спартака" першим в єврокубках під керівництвом нового головного тренера.