RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Стали відомі нові деталі скандалу з російськими біатлоністами в Австрії

Союз біатлоністів Росії прокоментував візит австрійської поліції в готель, де розташовуються російські спортсмени і тренерський штаб збірної.

У відомстві зазначили, що незважаючи на інцидент російські біатлоністи візьмуть участь в етапі Кубка світу в Хохфільцені.

"Можу сказати, що команда стартує в Хохфільцені. Ми ведемо розгляд і уточнюємо обставини події", — сказав президент Союзу біатлоністів Росії Володимир Драчов.

Нагадаємо, що російський коментатор Дмитро Губернієв опублікував в Instagram інформацію, що до російських біатлоністів прийшла австрійська поліція. Представникам збірної Росії пред'явили звинувачення в порушенні антидопінгових правил під час чемпіонату світу в Хохфільцені в 2017 році.

У СБР не уточнили, з якого питання силовики приходили до біатлоністів.

У той же час російський біатлоніст Олександр Логінов заявив, що звинувачення на адресу росіян зроблені "на підставі 100 якихось опитаних людей".

"Мабуть, для того що б сучасному російському спортсмену бігати, вже не досить здавати допінг тести. Я вже був у поганій ситуації за те, чого не робив, і вчора мене, і не тільки мене, звинуватили в якихось махінаціях з переливання крові і ще з чимось (конкретно нам нічого не сказали). І все це в лютому 2017 року, коли я бігав всього 2 місяці. І найцікавіше, що це все на підставі 100 якихось опитаних людей і особисто Родченкова", — написав він в Instagram.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий біатлоніст пройшовся по росіянину, який виграв медаль після допінг-скандалу.