RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Соромно за країну: відомий український спортсмен різко висловився про скандал з MARUV

Екс-перша ракетка України Олександр Долгополов висловився про скандал з виконавицею MARUV, яка не поїде на "Євробачення-2019", не дивлячись на перемогу в національному відборі.

У своєму акаунті в Instagram Долгополов зазначив, що ця ситуація "схожа на фарс".

"Соромно за нашу країну сьогодні! Наочний посібник, як і чому звідси їдуть особистості, які можуть досягати успіхів на світовій арені в яких би то не було професіях (сподіваюся, на цей раз Україна не втратить чергову особистість). Один з небагатьох артистів з України, хто робить сучасну музику, яка затребувана не тільки в країнах СНД. Є правила конкурсу та голосування, а після перемоги крутити-вертіти, як хочеться, не гарно.

Погоджуся з умовою, що концерти варто скасувати, і це правильно. Решта схоже на фарс. Коли політики починають диктувати артистам як їм виступати, як давати інтерв'ю і так далі - це вже проблема. Не кажучи вже, що все за свої гроші. У нас же Європа і вільна країна?", - написав тенісист.

"А також хотілося б передати привіт всім моралістам і розумникам, які міркують про пристойність, епатаж і так далі. По-перше, ознайомтеся з поведінкою таких зірок як Мадонна, Леді Гага, Майлі Сайрус, і можна продовжувати дуже довго. Не будьте допотопними. Це перш за все шоу! А по-друге, ви починаєте сильно нагадувати людей із сусідньої країни, які ведуть мовлення про "духовні скріпи". PS. MARUV підтримка і спасибі за треки", - додав Долгополов.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися нові деталі щодо того, хто представить Україну на "Євробаченні-2019".