RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Відомий журналіст оцінив шанси "Динамо" пройти "Челсі"

Відомий футбольний журналіст Андрій Шахов скептично оцінив шанси "Динамо" в протистоянні 1/8 фіналу Ліги Європи "Челсі".

ЧЕЛСІ - ДИНАМО: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Своєю думкою Шахов поділився з "Апострофом".

"Динамо" буде дуже важко пройти "Челсі" - скажімо так, це буде практично неможливо. Теоретичні шанси у "Динамо", звичайно ж, є. Мало що трапиться, як буде складатися гра. Звичайно безглуздо говорити, що у "Динамо" немає ні найменшого шансу.

Перше - потрібно грати максимально самовіддано, дисципліновано і щільно. Друге - у киянам повинна бути колосальна удача. І третє - кураж повинен зловити Бойко", - зазначив Шахов.

ЧЕЛСІ - ДИНАМО: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"До того ж, у "Динамо" є кадрові проблеми. Адже в Лондоні не буде ні Вербича, ні Соля. Втрата Соля - це взагалі величезна проблема, тому що іспанець є дуже вмілим і забивним форвардом. Його в матчах з "Челсі" буде дуже не вистачати. тим більше, коли немає ні Соля, ні Бедесіна, ні Вербича, дуже важко собі уявити, хто буде грати на вістрі атаки в Лондоні. у Києві Хацкевич, цілком можливо, повернеться до старого варіанту з Вербичем на вістрі. Але Вербич більш корисний, граючи на лівому фланзі", - також зазначив журналіст.

Перший матч між "Челсі" і "Динамо" відбудеться 7 березня в Лондоні.

Більше читайте на "Апострофі": Як "Динамо" перемогти "Челсі": практично неможливо, але є нюанси.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стала відома заявка "Динамо" на матч з "Челсі".