RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Сенсація в Лізі чемпіонів: Реал ганебно вилетів з турніру - відеоогляд

Мадридський "Реал" сенсаційно вилетів з Ліги чемпіонів. У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "вершкові" на своєму полі розгромно програли "Аяксу".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Реал" - "Аякс".

"Реал" міг вийти вперед вже на 4-й хвилині матчу, але після удару Рафаеля Варана гостей врятувала поперечина. А через дві хвилини рахунок в матчі відкрив "Аякс", скориставшись помилкою Тоні Крооса. Після пасу Душана Тадіча сильним ударом з меж штрафного відзначився Хакім Зіеш.

Ще через дванадцять хвилин гості забили другий м'яч - після пасу того ж Тадича Давид Нерес обіграв Луку Модріча і Тібо Куртуа і відправив м'яч у сітку. У кінцівці тайму "Аякс" знову врятував каркас воріт - після удару Гарета Бейла за гостей зіграла штанга.

На 65-й хвилині "Аякс" довів рахунок до великого - Тадич відзначився красивим ударом під поперечину. Арбітри зарахували гол після відеоповтору, упевнившись, що на початку атаки гостей м'яч повністю не перетнув бічну лінію поля.

"Реал" ненадовго повернув інтригу в гру (гол забив Марко Асенсіо), але через дві хвилини Лассе Шене ударом зі штрафного поставив крапку в протистоянні.

РЕАЛ - АЯКС: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

Таким чином, "Реал" після трьох поспіль перемог в ЛЧ безславно покинув турнір вже на стадії 1/8 фіналу. Мадридці не змогли вийти до чвертьфіналу турніру вперше з сезону 2009-2010.

"Аякс" став першою командою в історії ЛЧ, яка виграла двоматчеве протистояння в плей-офф після поразки з рахунком 1:2 на своєму полі.

"Реал" - "Аякс" - 1:4 (перший матч - 2:1)

Голи: Асенсіо, 70 - Зієш, 7, Нерес, 19, Тадич, 65, Шене, 72

"Реал": Куртуа, Карвахаль, Варан, Начо, Регілон, Каземіро (Вальверде, 87), Кроос, Модріч, Вінісіус (Асенсіо, 35), Васкес (Бейл, 29), Бензема

"Аякс": Онана, де Лігт, ван де Бек, Блінд, Тальяфіко, Мазрауі (Велтман, 81), Де Йонг, Зієш, Шене (Де Віт, 74), Тадич, Нерес (Дольберг, 74)

Вилучення: Начо, 90+2

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯД ВСІХ ІГОР

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Перший тайм

Другий тайм