RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

22 вересня

Всі новини

Зірка ПСЖ грубо вилаявся на адресу суддів після несподіваного вильоту з Ліги чемпіонів

Зірковий нападаючий ПСЖ Неймар розкритикував арбітрів матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед" (1:3).

Після матчу Неймар, який через травму не міг допомогти ПСЖ, в своєму Instagram вилаявся на адресу арбітрів через пенальті, призначений у ворота парижан в компенсований до другого тайму час.

"Це ганьба! Чотири людини, які нічого не розуміють у футболі, дивляться епізод в уповільненому русі біля телевізора. Там не було пенальті! Кімпембе не міг покласти свої руки на спину", - написав Неймар, а також додав слова "Ah vá pra pqp!". Акронім pqp розшифровується як "puta que pariu", що з португальського можна перевести як "йдіть н***й".

ПСЖ - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

Нагадаємо, словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною призначила пенальті після відеоповтору за те, що м'яч влучив у лікоть захисника ПСЖ Преснеля Кімпембе. Гол з пенальті вивів "Манчестер Юнайтед" у чвертьфінал.

Відзначимо, що ПСЖ став першим клубом в історії Ліги чемпіонів, який не зміг пройти в наступний раунд плей-офф після перемоги з рахунком 2:0 на виїзді в першій грі.

Як повідомляв "Апостроф", пенальті, призначений після відеоповтору, вирішив також долю протистояння "Порту" і "Роми".