RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Барселона" з розгромом вийшла в чвертьфінал Ліги чемпіонів: відеоогляд

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" знищила "Ліон" і вийшла в чвертьфінал. Зустріч відбулася в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - "Ліон".

Рахунок був відкритий на 18-й хвилині. Мессі знайшов у штрафному Суареса, який впав у єдиноборстві з Денайером. Арбітр призначив пенальті, який в стилі Паненки реалізував Мессі. В середині першого тайму Суарес і Коутиньйо удвох вийшли на воротаря "Ліона", уругваєць відпасував на бразильця, який переправив м'яч у порожні ворота.

На 58-й хвилині "Ліону" вдалося відіграти один гол, відзначився Тузар, і здавалося, що інтрига знову ожила. Втім, більшого ліонцям створити біля воріт "Барселони" не вдалося. На 78-й хвилині Мессі отримав м'яч в 25 метрах від воріт, увірвався в штрафну, одним фінтом обіграв двох суперників і відправив м'яч у ворота. Через три хвилини Мессі чудовим пасом вивів Піке на порожні ворота, який довів рахунок до великого. У кінцівці зустрічі ще один гол забив Усман Дембеле, яким також асистував Мессі.

БАРСЕЛОНА - ЛІОН: ВІДЕО ГОЛІВ

"Барселона" Іспанія - "Ліон" Франція - 5:1 (2:0) - перший матч - 0:0

Голи: Мессі (18, з пенальті, 78), Коутіньйо (31), Піке (81), У. Дембеле (86) - Тузар (58)

"Барселона": тер Штеген, Піке, Альба, Роберто, Лангле, Ракітіч, Бускетс, Артур (Відаль, 74), Коутіньйо (У. Дембеле, 70), Мессі, Суарес.

"Ліон": Лопеш (Горжлен, 34), Марсело, Марсал, Менді, Денайер, Депай (Траоре, 73), Тузар, Фекір, Ндомбеле, Дюбуа, М. Дембеле.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯД ВСІХ ІГОР