RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Суркіс, бери приклад: в німецькому клубі прийняли радикальне рішення після ганьби в Лізі чемпіонів

Німецький "Шальке", за який виступає українець Євген Коноплянка, звільнив головного тренера команди Доменіко Тедеско після поразки з рахунком 0:7 в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті".

Про це повідомляє офіційний сайт "Шальке".

"Нам дуже непросто далося це рішення. Всі цінували Доменіко Тедеско. У минулому сезоні йому вдалося домогтися дуже гарного розвитку, команда стала віце-чемпіоном Бундесліги. Однак ми не можемо ігнорувати той факт, що в цьому сезоні розвиток команди відбувається в негативному ключі", - йдеться в заяві клубу.

Відзначимо, що в таблиці Бундесліги "Шальке" на даний момент займає чотирнадцяте місце.

Виконуючим обов'язки головного тренера "Шальке" був призначений Хуб Стевенс.

Вболівальники київського "Динамо", яке з розгромом вилетіло з Ліги Європи, зустріли новину про звільнення Тедеско коментарями про те, що президенту київського клубу Ігорю Суркісу потрібно брати приклад з керівництва "Шальке".

"Один я чекав трохи іншого звільнення?", Як красиво німці послали Тедеско. Ау, ІМС! Хотіли перевірити команду на рівні "Челсі"? Перевірили. Якщо зараз не звільнять (або не звільниться) Хацкевич, буду шкодувати, що не 0:10. Такого безвольного Динамо ніколи не було", "Багато президентів розуміють, що це необхідно зробити. Президенти "Роми", "Шальке" та навіть Перес з "Реала" це зрозумів і пішов на поклін до Зідана. Тільки у нас все добре, команда будується. Уже два роки цих мук...", "Доменіко, який же ти дурачок... А міг би сказати, що причини невдач в рівні суперників. У всякому випадку, у Хацкевича таке вже півтора року прокатує", "Без надії сподіваюсь побачити ще одну відставку", - коментують фанати.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що Хацкевич знайшов дивні виправдання розгрому від "Челсі".