RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Футбольний експерт жорстко розкритикував Шевченко через нового бразильського українця

Відомий журналіст Кирило Крижановський піддав критиці головного тренера збірної України Андрія Шевченка, який не знав про отримання українського громадянства форвардом "Шахтаря" Жуніором Мораесом.

Про це Крижанівський написав на своїй сторінці в Facebook.

"Про те, що Мораес отримав громадянство: ФФУ - знала, "Шахтар" - знав, донецький телефюрер - знав, вболівальники - знали, журналісти - знали, головний тренер збірної України - не знав. Шева з футбольної брилі так швидко перетворився в придворного блазня , що вже не тільки не смішно, а просто по барабану", - написав журналіст.

"Шева обідав з Мораесом в ресторані "Веранда" ще місяць тому. Звичайно все знав ... Просто навіщо нам 32-річний і абсолютно безпринципний футболіст? Не розумію", - написав один з користувачів в коментарях.

"Не просто обідав, а ще й був в курсі, що в процесі бере участь ФФУ, щоб встигнути до першого відбірного матчу Євро-2020. А тепер робить з себе незрозуміло кого", - відповів йому Крижанівський.

Нагадаємо, що 31-річний Мораес виступає в Україні з 2012 року. У нинішньому сезоні він провів 31 матч у всіх турнірах, забив 21 гол і віддав 11 результативних передач.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що футбольні експерти розділилися в думках в питанні про натуралізацію Мораеса.