RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ліга Європи: "Арсенал" здобув впевнену перемогу над італійським топ-клубом

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи "Арсенал" обіграв "Наполі" з рахунком 2:0. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Емірейтс".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Арсенал" - "Наполі".

Рахунок був відкритий на 14-й хвилині. Ляказетт отримав пас на фланзі, знайшов у штрафному Мейтленд-Найлза, після чого послідувала передача на Ремзі, який з 10 метрів переправив м'яч в сітку. На 25-й хвилині Торрейра зробив перехоплення в центрі, пройшов до штрафної і завдав удар з 20 метрів. М'яч йшов повз ворота, але влучив у Кулібалі, від якого відскочив у сітку. У кінцівці першого тайму Інсіньє міг скоротити розрив у рахунку, але з восьми метрів пробив вище воріт.

У другій половині у "Арсеналу" було як мінімум п'ять вірних моментів, але гостей або рятував воротар, або "каноніри" били повз ворота. Пару моментів мав також і "Наполі", але рахунок залишився незмінним.

Матч-відповідь відбудеться в Неаполі 18 квітня.

"Арсенал" Англія - "Наполі" Італія - 2:0 (2:0)

Голи: Ремзі (14), Кулібалі (25, автогол)

"Арсенал": Чех, Косьельні, Монреаль, Колашинаць, Папастатопулос, Торрейра (Ель-Ненни, 77), Мейтленд-Найлз, Ремзі, Озіл (Мхітарян, 67), Обамеянг, Ляказетт (Івобі, 67).

"Наполі": Мерет, Максимович, Руй, Хюсай, Кулібалі, Зелінський, Аллан, Кальєхон, Руїс (Уна, 82), Інсіньє (Юнес, 82), Мертенс (Милик, 66).

Попередження: Хюсай (46).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ