RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Команда українця вилетіла з Ліги чемпіонів в божевільному матчі-трилері

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" обіграв "Тоттенгем Готспур" з рахунком 4:3. Але за сумою двох зустрічей в півфінал вийшов "Тоттенгем".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Тоттенгем Готспур".

Рахунок був відкритий вже на 4-й хвилині. Рахім Стерлінг отримав м'яч в штрафній і точно пробив у дальній кут. Але вже через три хвилини Сон Хин Мін відновив рівновагу, точно пробивши з лінії штрафного. Ще через три хвилини кореєць вивів гостей вперед, виконавши ідеальний обвідний удар з 15 метрів. Всього через хвилину рахунок знову став рівним зусиллями Бернарду Сілви, який переправив м'яч в сітку транзитом від ноги Роуза. На 21-й хвилині Стерлінг вивів господарів вперед замкнувши простріл де Брюйне.

На 59-й хвилині Агуеро забив "Тоттенгему" четвертий гол, вразивши ближній кут ударом з близької відстані. Але незабаром Льоренте після подачі кутового забив третій гол, який і став вирішальним у матчі.

У компенсований час Стерлінг відправив у ворота гостей п'ятий м'яч, але арбітр після перегляду відеоповтору скасував гол, зафіксувавши офсайд.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ТОТТЕНГЕМ ГОТСПУР: ВІДЕО ГОЛІВ

У півфіналі "Тоттенхем" зіграє з "Аяксом", який раніше вибив з турніру "Ювентус".

"Манчестер Сіті" Англія - "Тоттенгем" Англія - 4:3 (3:2) - перший матч - 0:1

Голи: Стерлінг (4, 21), Б. Сілва (11), Агуеро (59) - Сон Хин Мін (7, 10), Льоренте (73)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Компані, Менді, Уокер, Лапорт, Сільва (Фернандіньо, 63), Гюндоган, Бернарду Сілва, де Брюйне, Стерлінг, Агуеро.

"Тоттенгем": Льоріс, Алдервейрелд, Роуз, Тріпп'єр, Вертонген, Еріксен, Ваньяма, Лукас Моура (Девіс, 82), Сіссоко (Льоренте, 41), Аллі, Сон Хин Мін.

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯД ВСІХ ІГОР

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ