RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Ілюзій все менше: відомий футболіст емоційно висловився про війну на Донбасі

Колишній воротар "Шахтаря" Юрій Вірт поділився думкою про війну на Донбасі.

Слова Вірта призводить Footboom.

"Шкода, звичайно, що довелося виїхати з Донецька, але ж ця клята війна багатьох змусила виїхати за межі регіону. У пошуках миру, добра і злагоди.

Найбажаніший подарунок? Коли за одним столом збираються рідні, приходять друзі. Коли всі живі і здорові. І ще хотілося б, щоб на Донбасі нарешті запанував мир. Більшого і бажати не варто.

У Донецьку залишився будинок в центрі міста. І все, що в ньому було, залишилося там. Тепер починаємо нове життя. Під Львовом побудували новий будинок. З дня на день новосілля справимо. Надії колись повернутися, як кажуть, помирає останньою. Але з кожним днем ілюзій все менше і менше. Ви ж і самі бачите, що відбувається навколо", - сказав Вірт.

45-річний Вірт виступав за "Шахтар" з 2007 по 2012 рік. У складі донецького клубу він п'ять разів ставав чемпіоном України, а також п'ять разів вигравав Кубок України. Головним успіхом в його кар'єрі є перемога в Кубку УЄФА-2008/09. Також Вірт виступав за "Скалу", "Львів", "Металург" і "Борисфен". За збірну України зіграв два матчі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з'явилися дані про масштабні втрати бойовиків на Донбасі.