RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Не справжній чемпіон: боксерський світ яскраво відреагував на ганебну поразку Джошуа

Знамениті спортсмени прокоментували сенсаційну поразку британського боксера Ентоні Джошуа в чемпіонському бою з мексиканцем Енді Руїсом-молодшим.

"Джошуа не був справжним чемпіоном. Його кар'єра складалася з суцільної брехні, суперечностей і подарунків. Тепер ми знаємо, хто з нас від кого бігав", - заявив чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер в інтерв'ю BoxingScene.

"Я навіть не знаю, що сказати. Хочу привітати Руїса, який став першим мексиканцем - чемпіоном світу в суперважкій вазі. Повага Джошуа. Зберися і зроби висновоки. Не переживай, ти зможеш повернутися", - написав у своєму Twitter легендарний боксер Леннокс Льюїс.

"Я на власному досвіді знаю міцність мексиканського підборіддя. Вони піднімаються з підлоги, як щось з трилеру. З мексиканцями це не закінчується ніколи. Бог благословить їх. Вітаю Енді Руїса", - написав у своєму Twitter колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор .

Читайте матеріал "Апострофа": Чавунна щелепа: чому "кабанчик" створив диво в боксі.

"Ми підколювали один одного, але Джошуа - це та людина, яка всього добилася сама. Це суперважка вага, подібне трапляється. Відпочинь, відновити, зберися і повертайся", - написав у Twitter екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі.

Раніше "Апостроф" публікував коментар Руїса після перемоги над Джошуа.