RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Біжу відкривати шампанське: вболівальники з гумором відреагували на призначення тренера "Динамо"

Вболівальники київського "Динамо" негативно відреагували на новину про те, що головним тренером команди залишиться Олександр Хацкевич.

Український клуб підписав новий контракт з білоруським фахівцем на два роки.

"Прям бігу відкривати шампанське", "Іноземний тренер ж", "фух. Умовили таки Хацкевича. Григорій Михайлович спробував включить в договір зобов'язання щодо виходу в ЛЧ, але Хацкевич його відразу поставив на місце. З тренером зі світовим ім'ям так не розмовляють. Він нічого зобов'язаний нікому гарантувати і обіцяти"," і Сидор кОпітаніть далі буде","Адекватні вболівальники готові закінчити уболівання","Публічна відмова від будь-яких претензій на будь-які трофеї","Дебіли ... а була надія, що чудо відбудеться. Повне знищення клуба (((","У кротів сегодн я свято!","Ось і все. Кіна не буде. Всім молодим гравцям Динамо, раджу не продовжувати контракти і валити за кордон. Так і буде Мій Клуб на других ролях ... перспектив не видно! "," Не ліги чемпіонів , що не чемпіонства, що не кубка, не ігри, не буде. Нехай Суркіс з Хацкевич такий футбол самі дивляться і ходять на стадіон "," Заб'ю я, походу, на цей футбол ... Зате більше вільного часу буде для інших "радощів", - пишуть користувачі.

45-річний Хацкевич тренує "Динамо" з 2017 року. Під його керівництвом кияни ставали володарями Суперкубка України, двічі завойовували срібні медалі чемпіонату України, а також виходили в фінал національного кубка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Динамо" оголосило про перший літній трансфер.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол