RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У збірній України на ЧС-2019 грав син загиблого на Донбасі героя: фото

В українській молодіжній команді U20, яка обіграла своїх однолітків з Південної Кореї в фінальному матчі чемпіонату світу грав син загиблого героя АТО Павла Дришлюк Кирило.

Про це повідомляє "Записки динамівця - журнал "біло-синіх" в Facebook.

У складі українських чемпіонів світу з футболу U20 грав син загиблого героя АТО Кирило Дришлюк. Його батько, майор авіації Павло Дришлюк був збитий російськими терористами, 6 червня 2014 року під час обльоту Слов'янська на літаку-фоторозвідника.

Відомо, що удар ракети припав у правий двигун, почалася пожежа, вогонь перекинулася на праве крило, літак почав різко втрачати висоту і падати на житлові квартали Слов'янська.

"Командир екіпажу підполковник Костянтин Могилко віддав наказ покинути літак. Борттехнік Павло Дришлюк допоміг двом молодим лейтенантам зняти бронежилети, надіти парашути і вистрибнути з літака на 800-метровій висоті. Сам же разом із командиром і бортмеханіком прапорщиком Олексієм Потапенко залишився в літаку. Ціною власного життя екіпаж направив літак за межі міста і запобіг жертвам серед мирного населення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні, 15 червня, молодіжна збірна України вперше в історії виграла чемпіонат світу. У фінальному матчі турніру наша команда виявилася сильнішою за Південну Корею (3:1).