RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Мама раз у півроку, а батько в Німеччині: український чемпіон розповів про сумну ситуацію в родині

Захисник "Шахтаря" Ефим Конопля, що став чемпіоном світу в складі збірної України U20, розповів про свою сім'ю.

Слова Коноплі призводить 112.ua.

"Мама моя на даний момент в Харкові. Вона військовослужбовець і хоче, щоб її перевели ближче до мене, тому що ми бачимося раз на півроку. У нас такий графік: максимум один вихідний після гри, і я фізично не можу з'їздити до неї. Мама - майор армії, вона в санчастині працює.

Батько в зв'язку з ситуацією в країні виїхав з України, тому що йому не було де працювати. Зараз він в Німеччині, працює там. Знає прекрасно англійську та німецьку, вивчає французьку, йому це подобається. Поки у нього все виходить", - сказав Конопля.

Також Конопля повідомив, що його батьки давно розвелися, а футболістом він став завдяки своєму вітчиму.

"На щастя або на жаль, так склалося, що мої батьки розлучилися, коли мені було два з половиною роки. Мій рідний батько, як я вже говорив, в Німеччині. Ще у мене є вітчим, який мені як рідний, і це він відвів мене на футбол. Він бачив, як я бігав з м'ячиком ще зовсім маленький. Разом з ним я прийшов на заняття: попинал м'яч, пострибав, побігав, кому-то сподобався в академії і мене взяли. Мені було близько семи років", - додав "гірник".

На чемпіонаті світу 19-річний Конопля провів шість матчів, в яких віддав чотири результативні передачі, а також отримав дві жовті картки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Конопля був розгніваний відсутністю преміальних за перемогу на чемпіонаті світу.