RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Памела Андерсон розлучилася з бойфрендом-футболістом: названа гучна причина

Американська актриса і фотомодель Памела Андерсон заявила, що вона розлучилася з 33-річним французьким футболістом Аділем Рамі, з яким вона була у відносинах протягом тривалого часу.

Про це Андерсон повідомила в своєму Instagram.

"Мені складно прийняти це. В останні два роки в моєму житті була велика брехня. Мене змушували вірити в "велике кохяння", і брехали мені. Останні кілька днів я перебувала в шоці, так як дізналася, що він жив подвійним життям. При цьому він жартував над іншими футболістами, у яких були таємні квартири від дружин для зустрічей з дівчатами. Він називив цих чоловіків чудовиськами.

Втім, моя історія набагато гірше. Він брехав усім. Як можливо керувати серцями двох жінок одночасно? Хоча я думаю, що у нього були і інші. Він чудовисько. Як я могла допомагати стільком людям, але не допомогти при цьому самій собі?" - написала Андерсон.

Також американка розповіла про насильство з боку футболіста.

"Часом Рамі поводився жорстоко по відношенню до мене. Після того, як я залишила його одного в готелі, він схопив мене за волосся. А в минулому році він переслідував мене в Лос-Анджелесі і Сен-Тропе. Те літо було гіршим в моємі житті. Він так сильно хапав мене за руки, що мені довелося звернутися в лікарню. Рамі не поважає жінок. Для нього був прикриттям той факт, що він є обличчям організації, яка бореться з домашнім насильством у Франції", - наводить слова Андерсон RMC Sport.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Андерсон і Рамі знялися в романтичній фотосесії.