RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Проти легенди збірної України відкрили дві кримінальні справи

Надія Навроцька, колишня дружина легендарного футболіста збірної України Анатолія Тимощука, який нині працює в тренерському штабі петербурзького "Зеніту", розповіла, що проти її екс-чоловіка порушено дві кримінальні справи в Німеччині.

Слова Навроцької приводить football24.

"Мені вдалося довести неймовірну кількість епізодів, коли Толік нахабно брехав у суді. Станом на сьогодні щодо нього відкриті дві кримінальні справи у Німеччині. Це вже не він проти мене, чи я проти нього. Це держава Німеччина, а конкретніше – прокуратура Баварії, проти Анатолія Тимощука. Одна стаття – за несплату аліментів. Інша кримінальна справа – за шахрайство.

Зокрема, йдеться про надання Анатолієм до суду фіктивних документів, де був підроблений мій підпис. Також неправдиві свідчення Анатолія під присягою. Адже коли немає доказів, можна присягатися. Присяга прирівнюється до доказу. Все це зроблено з метою матеріальної вигоди.

До того ж цією лжеприсягою він пробив чергове дно. Замість нього підписи ставила його спільниця. Згодом багато разів посилався на цю лжеприсягу – теж із метою матеріальної вигоди. А коли мова йде про понад 50 тисяч євро, це – обтяжливий момент у кримінальній справі.

Чи загрожує тепер Тимощуку ув’язнення? Поки важко відповісти. Я ще не так добре обізнана з Кримінальним правом у Німеччині. Думаю, це все ж питання до прокуратури. У німецькому цивільному суді є підрозділ сімейного суду. Кримінальний суд – зовсім інша сфера, і вони між собою не перетинаються", - сказала Навроцька.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що супергол капітана не врятував українських футболістів від поразки на Європейських іграх.