RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Бразилія стала переможцем Кубка Америки: відеоогляд

Збірна Бразилії в фіналі Кубка Америки обіграла команду Перу і стала переможцем турніру. Зустріч відбулася в Ріо-де-Жанейро на стадіоні "Маракана".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Бразилія - Перу.

Рахунок був відкритий на 15-й хвилині. Жезус на фланзі розправився з суперниками і виконав подачу в штрафний, де ніким не прикритий Евертон з близької відстані переправив м'яч у ворота. У кінцівці першого тайму команди обмінялися голами. Спочатку арбітр за гру рукою Тіаго Сілви призначив у ворота Бразилії пенальті, який реалізував Герреро. Але перед самим свистком на перерву бразильців вивів вперед Жезус, якому асистував Артур.

На 70-й хвилині Жезус отримав другу жовту картку і залишив збірну Бразилії в меншості. Втім, перуанцям не вдалося отримати вигоди з чисельної переваги. У підсумку, на 90-й хвилині Евертон заробив пенальті, який реалізував Рішарлісон.

Бразилія в дев'ятий раз в своїй історії виграла Кубок Америки і поступається за цим показником лише Уругваю (15) і Аргентині (14).

Бразилія - Перу - 3:1 (2:1)

Голи: Евертон (15), Жезус (45+3), Рішарлісон (90, з пенальті) - Герреро (44, з пенальті)

Бразилія: Аліссон, Маркіньос, Алекс Сандро, Дані Алвес, Тіаго Сілва, Каземіро, Коутіньо (Едер Мілітао, 77), Артур, Фірміно (Рішарлісон, 75), Евертон, Габріел Жезус.

Перу: Гальесе, Самбрано, Адвінкула, Абрам, Трауки, Флорес, Йотуні (Руідіас, 78), Куева, Каррільо (Поло, 86), Тапія (Гонсалес, 82), Герреро.

Вилучення: Габріел Жезус (70).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ